Öne Çıkanlar Samsun atakum
banner798

Erdoğan'dan zafer sonrası Millete teşekkür etti

Buna göre milletimiz şahsımıza cumhurbaşkanlığı vazifesini ve yürütme görevini tevdi etti. Türkiye yüzde 90'lara yaklaşan seçimlere katılım oranıyla tüm dünyaya demokrasi dersi vermiştir” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Huber Köşkü'nde düzenlendiği basın toplantısında seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


Açıklamasında, seçimlerin gayri resmî sonuçlarının belli olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Buna göre milletimiz şahsımıza cumhurbaşkanlığı vazifesini ve yürütme görevini tevdi etti. Aynı şekilde Cumhur İttifakı'na ve AK Parti'ye Meclis çoğunluğunu vermek suretiyle yasama görevi konusunda da çok büyük bir sorumluluk yükledi” dedi.

“SANDIK GÜVENLİĞİ VE OY KULLANMA ÖZGÜRLÜĞÜ, TÜRK DEMOKRASİSİNİN GÜCÜNÜN İFADESİDİR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oyunu kullanan ve vatandaşlık vazifesini yerine getiren herkese teşekkür ederek, şunları kaydetti: “Sandık güvenliği ve oy kullanma özgürlüğü, Türk demokrasisinin gücünün ifadesidir. Bugün Türkiye'nin tamamında milletimiz özgür iradesiyle sandığa gitmiş, oyunu kullanmış, kendisi ve ülkesi için tercihini yapmıştır. Seçimlerin ülkemizin her yerinde büyük bir olgunlukla tamamlanmış olmasından ayrıca memnuniyet duyuyoruz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlerin rekor bir katılımla sonuçlanmış olmasını, milletin kendilerine ve tüm dünyaya çok önemli bir mesajı olarak gördüğünü belirterek, “Mesaj gayet açıktır; Türkiye yüzde 90'lara yaklaşan seçimlere katılım oranıyla tüm dünyaya demokrasi dersi vermiştir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.