Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza CİNSEL SALDIRI
banner798

Ertuğrul Sağlam gitti mi?
banner852

Yılport Samsunspor, Spor Toto 1.Lig'de normal sezonu 3.sırada bitirdikten sonra Play-Off yarı final serisinde Altınordu takımına elendi. Süper Lig şansını kaybeden Samsunspor'da deneyimli teknik adam Ertuğrul Sağlam maçın ardından flaş ifadeler kullandı.

İnsanlar çok acımasız'

Ertuğrul Sağlam sözlerini, "Hayatımda bir risk alacaksam Samsun için alırım. Geçen sene bir mucizeyi gerçekleştirdik. Bu sene de son saniyeye kadar yarışın içinde olduk ama olmadı. İnsanlar çok acımasız, hakaretler çok üzücü. Çok üzgünüm" şeklinde tamamladı.

Sözleşmenin önemi yok'

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam maçın ardından düzenlenen basın toplantısında da açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Sağlam, "Samsunspor'da olmamızın en önemli sebeplerinden birisi gönülden Samsunsporlu olmamdır. Herkesin umutlarını yitirdiği dönemde çalışmaya başladık. İlk hedefimizi tamamladık. Samsunspor'u bu yıl da Süper Lig hedefine ulaştırmak için gecemizi gündüzümüze kattık. Zaman zaman sıkıntılar ve sorunlarla yüz yüze geldik. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Samsunspor'u tercih ettiğimde bana serzenişte bulundular. Ben, 'Kariyerimi riske atacaksam o Samsunspor olur' demiştim. Onurumuza ve haysiyetimize dil uzatılmasını kabul edemeyiz. Çok hakaretlerle karşı karşıya kaldım. Başarı varken başarısızlık da var. Derinden yaralandım. Hayatımıza devam edeceğiz. Sözleşmemiz 4,5 yıllık. Amacımıza ulaşamadık. Sözleşmenin önemi yok. Konuşacağımız insanlar belli bu konuda. Gereğini yaparız" diye konuştu.

Bu gün ise aldığımız bilgilerde Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam istifa edip şehirden ayrıldığı yönünde , konu ile ilgili olarak hernuz kulüpten resmi bir aciklama yapılmadı .

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporErtuğrul Sağlam
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876