Öne Çıkanlar Samsun master
banner867

HDP'den çağrı Uzlaşmaya varırsak, destekleriz
banner852

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adaylarının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu duyurmasının ardından HDP Genel Başkanı Mithat Sancar'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Katıldığı canlı yayında Kılıçdaroğlu'nun adaylığının hayırlı olmasını dileyen Sancar, "Kendisini bizlerle görüşmeye bekliyoruz. Ortak adayla bizimle yapacağı açık, doğrudan görüşmeler sonucu bir ortak noktaya, uzlaşmaya varılırsa biz bu adayı destekleriz demiştik. Aksi takdirde seçenek bellidir, kendi adayımızı çıkarırız." dedi.

6 muhalefet partisinin bir araya gelerek oluşturduğu Millet İttifakı, uzun ve gergin süren bir sürecin ardından Cumhurbaşkanı adaylarını belirledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 6'lı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandı.

Kılıçdaroğlu'nun adaylığının duyurulmasının ardından Habertürk yayınına katılan HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Kılıçdaroğlu'nun adaylığının hayırlı olmasını dileyen Sancar, uzlaşmaya varılırsa adayı destekleyeceklerini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
HDPChp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876