Öne Çıkanlar Samsun master
banner867

İlkokul önünde silahlı saldırı dehşeti
banner852

Okul önünde büyük korku ve panik yaşandı. Görgü tanıkları olayın iki rakip servis şirketi arasındaki anlaşmazlıktan kaynaklandığını iddia etti.

ÖĞRENCİLERİ İNDİRDİKTEN DAKİKALAR SONRA

Olay saat 08.00 sıralarında Site mahallesi Şelala caddesi üzerinde bulunan Bilge Soyak ilköğretim okulu önünde meydana geldi. İddialara göre Atalay Ağri isimli servis sürücüsü öğrencileri indirdikten sonra plakası alınamayan bir araçla gelen kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.


BÜYÜK KORKU VE PANİK YAŞANDI

Silah sesini duyan öğrenci ve veliler büyük korku ve panik yaşarken okulun bahçesine kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alarak sağlık ekiplerinin gelmesi beklendi.


BACAĞINDAN YARALANDI

Silahlı saldırı sonucu bacağından yaralanan Atalay Ağrı, ilk müdahalesi servis aracı içinde yapıldıktan sonra ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri çevrede güvenlik kamerası ve boş kovan çalışması yaparak kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.


GÖRGÜ TANIKLARI: SERVİS ŞİRKETLERİ ARASINDAKİ ANLAŞMAZLIK

Görgü tanıkları ve polis olayın rakip servis şirketleri arasındaki anlaşmazlıktan kaynaklandığı iddia etti. Olay yeri inceleme ekipleri yerdeki 2 boş kovan üzerinde detaylı bir inceleme yaptı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. 

Anahtar Kelimeler:
IstanbulSalsırı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876