Öne Çıkanlar Samsun atakum
banner798

İstanbul'da Kan Donduran Cinayet

Katilin Sözer'i önce boğazından bıçakladığı, daha sonra üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdiği öğrenildi.

Kemal Ayyıldız gözaltına alındığı sırada çevredekiler linç girişiminde bulundu. Aylin Sözer'in özel bir üniversitede öğretim görevlisi olduğu öğrenildi.

POLİS HER DETAYI SORUŞTURUYOR

Sözer'in boğazını keserek öldürdükten sonra İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'nde gözaltına alınan Kemal Ayyıldız tek kişilik bir hücreye konuldu. Polis, Ayyıldız'ın cep telefonu kayıtları ile e-posta hesapları ve banka hesaplarını incelemeye alırken, olayın nasıl olduğunu ve nedenini çözmek için çalışmaları halen sürüyor.

ZANLI TEK KİŞİLİK HÜCREYE KONULDU

Maltepe'de meydana gelen cinayetle ilgili soruşturma sürüyor. Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturmada Maltepe'de gözaltına alınan Kemal Ayyıldız'ın, Cinayet Büro Amirliğinde tek kişilik bir hücreye konulduğu bilgisi edinildi.

AİLE BAKANI SELÇUK: DAVANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da, "Aylin Sözer'in vahşice katledilmesi hepimizi derinden yaraladı, en ağır ceza için davanın takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

AYLİN SÖZER ÇAPAN KİMDİR

Aylin Sözer Çapan, Diğer, Eğitim kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır.

Aylin Sözer Çapan, 23 Mayıs 1972 tarihinde doğdu. Çapan, 2002 yılında Marmara Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde lisans, 2005 yılında yine aynı bölümde yüksek lisansını yaptıktan hemen sonra doktorasını tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.