Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner797

İşte yeni hükümetin şifreleri
banner852

AYNI KOLTUKTA KALAN BAKANLAR

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Orman Bakanı Veysel Eroğlu.

KABİNEYE YENİ GİREN BAKANLAR

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, AB Bakanı Ömer Çelik, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan.

YERİ DEĞİŞENLER

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Kalkınma Bakanı oldu. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Kültür ve Turizm Bakanı oldu. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Milli Eğitim Bakanı oldu. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Milli Savunma Bakanı oldu.

KABİNE DIŞINDA KALANLAR


Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Avrupa Birliği Arzbet Bakanı Volkan Bozkır, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876