Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Kırcalı: 19 Mayıs Milli Kurtuluşun İlk Adımıdır

Atatürk'ü Anma, Dinamobet Gençlik ve Spor Bayramımız her yıl 19 Mayıs tarihinde kutlanan, Türkiye Cumhuriyeti'mizin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin millî bayramıdır. 19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkmıştır ve o gün itilaf devletlerinin işgaline karşı Kurtuluş Savaşı'nın başladığı tarihi bir gündür. Yokluk ve imkânsızlıklar içerisinde bağımsızlık destanımızı yazmaya başladığımızın ilk adımıdır. 19 Mayıs bugün ve gelecekte birlik ve beraberlik çerisinde yaşamamızı sağlayacak büyük bir ruhtur. Atatürk bu bayramı Türk gençliğine armağan etmiştir. Gençlerimiz daha büyük ve mutlu bir geleceği tarih bilinci ve ilim ile gerçekleştirecektir. Biz gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 günü yaktığı bağımsızlık meşalesinin 97. yılını onur ve gururla kutluyoruz. Şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış ve her karışında mücadele verdiğimiz bu kutsal vatan topraklarımızda özgürce yaşamamızı sağlayan Cumhuriyetimizin ve devletimizin kurucusu Büyük Atatürk ve milli mücadeleye ruh veren silah arkadaşları ile aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve spor Bayramımızı kutluyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.