Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

KIRCALI; "Kanının Son Damlasına Kadar Mücadele Eden Bir Türkiye Var"
Biz Türkiye Ve Milletimiz İçin Varız

AK Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Alaçam AK Parti ilçe Başkanı Av. Ali Şengül ile birlikte Alaçam ilçesinin Göçgün, Yukarı Soğukçam, Yenice, Yukarı Akgüney, Aşağı Soğukçam, Yeşilköy ve Aşağı Akgüney mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgiler verdi. Kırcalı vatandaşların göstermiş oldukları hoşgörü ve sevgiden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı yeni sistemin faydalarını anlatarak şunları söyledi:

Değişecek olan anayasa ile oluşacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminde; Darbeler karşısında dimdik duran, gelen muhtıraları aynen iade eden, milletiyle omuz omuza verip her türlü şer odağıyla kanının son damlasına kadar mücadele eden bir Türkiye var. Ekonomiden savunmaya her alanda bağımsız, kendi silahını, helikopterini, tankını üreten güçlü bir Türkiye var. Uluslararası topluma yön veren, doğru bildiğini anlatmaktan geri durmayan bir Türkiye var. Bölgesinde ve dünyada söz sahibi, terör ile aktif mücadele eden, tehlikenin gelmesini beklemeden nerede olursa olsun müdahale eden bir anlayış var. Milletiyle kucaklaşmış, milletin içinden çıkmış yerli ve milli bir anlayış var.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı: Değişecek olan anayasa ile oluşacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminde; Yeni Sistem Toplumun her kesiminden, her vatandaşın eşit şartlarda hizmete erişebildiği, dünya standartlarında tesislerimiz var. Türkiye’nin sosyal devlet ilkesi çerçevesinde hareket eden, toplumun her kesimini kucaklayan, mazlumun yanında güçlü bir devleti var. IMF’ye borçlarını ödemiş ve hatta IMF’ye borç veren, güçlü ekonomisi ile bölgesinde güçlü bir Türkiye var. Milyarları, trilyonları bir kenara bıraktık, paramızdan altı sıfırı attık. Sağlam ekonomi politikalarımızla güven ve istikrar var. Kişi başına düşen milli gelirini katlayarak arttırmış, sanayiden tarıma, teknolojiden eğitime her alanda güçlü, ileri demokrasisi ile yatırımcılara güven veren bir Türkiye var. Kısacası yeni anayasa ile ülkemizin ve milletimizin daha güzel bir geleceğe yürüyüşünün devamı var. Yeni sistemde şehir hastanelerinin, duble yolların, 3.havalanının, köprülerin devamı var. İstikrarın kalıcı hale gelişi var. Biz her zaman milletimizin yararına çalıştık. Yeni anayasada yine milletimizin ve ülkemizin yararı var. Milletimiz bunu gördüğü için güçlü bir şekilde destek vermektedir.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.