Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner798

KIRCALI: TÜM İHANET ODAKLARI TEMİZLENECEKTİR
banner852

Her türlü terörle mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir dedi. Milletvekili Kırcalı saldırıda hayatını kaybeden Oğuzhan Dura’nın Samsun’daki cenazesine de iştirak etti.

AK parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı açıklamalarında şunları söyledi:
Ankara’da yaşadığımız terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rabbimden rahmet ailelerine ve milletimize bas sağlığı yaralılarımıza şifalar diliyorum. Saldırı sırasında hayatını kaybedenler arasında Samsunlu hemşerimizde bulunmaktadır. Cenazesine iştirak ederek ailemizin acısını paylaştık. Samsunlu hemşerimiz Oğuzhan Dura’ya Yüce Allah’tan rahmet ailesine ve tüm hemşerilerime baş sağlığı diliyorum.

Milletimiz asla endişe etmesin. Terör dize getirilecektir. Azız milletimiz bu hain saldırılar karşısında asla yılmamakta aksine kenetlenmektedir. Milletimiz, terör ve teröristlerin arkasında duran odaklara karşı Jestbet vakur durarak birlik ve beraberliğimizi sarsılmaz bir şekilde perçinlemektedir.

Ülkemizin bütünlüğüne halkımızın birlik ve huzuruna yönelik terör saldırılarıyla mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir. Terörün her türlüsü insanlığa ihanettir. Bu ihanet ve kalkışmalar cezasını bulacaktır. Kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi asla bozamayacaklardır. Terör ve teröristler nerede varsa hepsi temizlenecektir.

Biz Çanakkale'de Dumlupınar’da Sakarya’da ülkemizi işgal etmek isteyenlere ve varlığımıza kast edenlere nasıl ders verdiysek bugünde tüm hainlere dersini vereceğiz.

Terör saldırıları karşısında milletçe birlik ve beraberliği, sabır ve vakarı muhafaza etmek terörün varmak istediği hedefe verilecek en doğru cevap olduğuna inanıyoruz. Milletimizin, vakur duruşu, sağduyulu tutumu ve basiretiyle tüm karanlık planları bozacağına olan inancımız tamdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876