Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner797

KIRCALI: TÜRKİYE’NİN YÜKSELİŞİ ENGELLENEMEYECEKTİR.
 AK parti Samsun Milletvekili Av.OrhanKırcalı son olarak İstanbul Atatürk hava alanında yaşanan saldırı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kırcalı mesajında başsağlığı dileyerek Kırcalı Hükümetin önceliğinin terör olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

İstanbul Atatürk Hava alanında yaşadığımız saldırıda hayatı kaybeden insanlarımız için büyük üzüntü yaşıyoruz. Bu haince saldırı sırasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ALLAH'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarına ve azizi milletimize baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.

Türkiye’nin huzurunu bozmak, kardeşliğimizi zedelemek, kalkınmamızı engellemek isteyenler terör örgütleri kullanılmaktadır. Terör örgütleri birliktelik oluşturarak alçakça haince saldırılar yapmaktadır. Küresel terörle küresel mücadele etmek gerekmektedir. Dünya terör belasını çok iyi anlamalı ve etkin mücadele etmelidir. Güvenlik güçlerimiz terörle kahramanca mücadele veriyor. Hükümetimiz terörü bitirmek için kararlıdır. Türkiye’nin yükselişi engellenemeyecek. Milletimizin Birlik ve beraberliğini kimse bozamayacaktır. Kimse hayal kurmasın Bizim inecek bayrağımız olmayacak, Bizim verecek zerre toprağımız da yoktur. Yapılan terör saldırıları karşısında milletimizin gösterdiği asil duruş, birlik ve beraberliği ile daha çok kenetlenmesi teröre verilmiş en güzel cevaptır. Terörle mücadele sırasında şehit olan şehitlerimizi rahmetle gazilerimizi saygıyla anıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.