Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Köktaş, "İlk günkü aşk ve heyecanla, özlemler vuslat buldu"


Milletvekili Köktaş, "İlk günkü aşk ve heyecanla, özlemler vuslat buldu" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen töreni ile AK Parti'ye yeniden üye oldu.
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Dünya'nın ve Türkiye'nin yeniden tarihi bir gün yaşadığını dile getirerek Sayın Cumhurbaşkanımız, Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yuvam, sevdam ve aşkım dediği AK Parti'ye üye olarak geri döndü. Hayırlı Uğurlu olsun" dedi.

Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "AK Parti ve Türkiye 14 Ağustos 2001 tarihinde yaşamış olduğu kuruluş heyecanını 2 Mayıs 2017 de de Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın partimize üye olmasıyla yeniden yaşadı.

10 Ağustos 2014 tarihinde milletimizin kendi oyları ile Cumhurbaşkanı seçilmesinden sonra 1. Olağanüstü Büyük Kongremizde 5. evladım dediği AK Parti'den ayrılırken, bu bir hatime değil, Fatihadır diyen liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün yeniden Selamün Aleyküm diyerek gruba ilk konuşmasını yaptı.
Artık bundan sonra siyaset milletin istikametinde yürümeye başladı. 16 Nisan'da yapılan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylamasının ilk maddesi de gerçekleşmiş oldu.

21 Mayısta yapacağımız olağanüstü kongreyle de Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tek aday gösterilecek ve Genel Başkanımız olacaktır.
Bununla birlikte artık siyasette çift başlılık ortadan kalkacak, daha hızlı, daha etkin kararlar alınmasının önü açılacaktır.

2019'a giden bu süreçte, önce belediye başkanlık seçimleri, sonra Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri yapılacağından herkesin daha dikkatli, daha etkin, daha koordine olmuş bir çalışmayı yapacağını umuyorum.

Şehirlerimize ve ülkemize yapacağımız hizmetleri arttırılması için daha çok çalışmaya, daha çok yatırıma, daha çok üretime, daha çok istihdama ihtiyacımız vardır.

Tekrar sürecin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.  



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.