Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner867

KORAY AYDIN SAMSUN’A GELİYOR
banner852


‘NİYET HAYIR, AKIBET HAYIR’

16 Nisan’da yapılacak olan referandum için il il gezen Koray Aydın; ‘Niyet hayır, akıbet hayır’ sloganı ile devam eden toplantılarına Samsun'da devam edecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Eski İl Başkanı Ömer Süslü, “Cuma günü Koray Aydın bey ilimizi ziyaret edecek ve referandum süreciyle ilgili vatandaşlarımızı bilgilendirecektir. Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceğini direkt ilgilendiren referandumun daha iyi anlaşılması adına düzenlediğimiz programımıza tüm Samsun halkımız davetlidir” dedi.

SAMSUNLULARLA BULUŞACAK

Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Koray Aydın ise. “‘Niyet hayır, akıbet hayır. sloganımızla Anadolu´nun yollarına düşüyoruz. Milletimize neden hayır sorusunun cevabını vermek, vatandaşlarımızla hasbihal etmek için Atatürk’ün şehri Samsun’da olacağız” diye konuştu. 17 Mart Cuma günü saat 12:00’de Ankara yolu karşılanacak olan Aydın, 12:50’de Büyük Camii’de Cuma Namazı kılacak. Saat 14:30’da Neba Royal Otel’de yapılacak basın toplantısı sonrası Aydın esnaf ziyaretlerinde bulunacak. Koray Aydın saat 17:30’da ise Fuar İçi Set Düğün Salonu’nda Samsunlularla buluşacak. Ayrıca programlara Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da katılacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876