Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Köylüler av tüfeklerini alarak güvenlik güçleriyle terörist avına çıktı.

Giresun’da dün akşam saatlerinde bir grup PKK'lı teröristin, roketatar ve uzun namlulu silahlarla Çaldağ Jandarma Karakolu’na saldırıp Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkan'ı şehit etmesi üzerine Giresun, Ordu ve Gümüşhane kırsalında Özel Harekat Polisi, Jandarma Özel Harekat Timleri, komando, ve köy Bahsegel korucularının düzenlediği operasyonlara köylüler de destek verdi.

Köylüler av tüfeklerini alarak güvenlik güçleriyle terörist avına çıktı.

Ordu'da da güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkarılırken kent merkezinde polis, kırsalda ise jandarma şüpheli araç ve kişiler üzerinde aralıksız uygulama yapıyor.

Bölgedeki operasyonlar özel eğitimli iz takip köpekleri ve zırhlı araçlarda halen devam ederken, teröristlerin kaçış güzergahları da ablukaya alındı. 

Anahtar Kelimeler:
OperasyonOrdu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.