Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Manço Samsun Konserini İptal Etmiş
 Sosyal medya da Barış Manço ile ilgili paylaşılan Piabet bir yazı beğeni ve paylaşım rekoru kırıyor. Yazıda anlatıldığına göre Barış Manço şehitlerin olduğu gün Samsun konserini iptal etmiş

İŞTE O PAYLAŞIM

Barış Manço 1993 yılının mayıs ayında konser vermek için Samsun’a gider. 24 mayıs akşamı tüm hazırlıklar tamamlanır. Konser alanı dolup taşmaya başlar. Ama ajanslardan gelen haber Manço’yu çok üzer. Elazığ Bingöl karayolunda 33 askerimiz kalleşce şehit edilmiştir. Bunu duyan Barış Manço konsere çıkmama kararı alır. Dönemin belediye başkanı Muzaffer Önder’e durumu izah eder ve sahneye çıkıp Samsunlulardan özür diler. Manço bu davranışıyla şehitler için konserini iptal eden ilk sanatçı olur. Samsun bu konser için 100 bin lira harcamıştır. Barış Manço bu zararı da karşılamak ister. Belediye başkanına yazdığı çeki uzattığında belediye başkanı Muzaffer Önder’in verdiği cevap Manço’yu duygulandırır. O çekin yeri Mehmetçik Vakfıdır.


Kaynak ; Samsun Özel Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.