Öne Çıkanlar Arıcılık istanbul
banner797

Mayıs Ayı Toplantısı Sinop’un Saraydüzü İlçesinde Yapıldı

Sinop İl Müftüsü Mustafa Erkan başkanlığında yapılan toplantıya Gerze İlçe Müftüsü Ali Işık, Dikmen İlçe Müftüsü Sami Sipahioğlu, Saraydüzü İlçe Müftü V. Yusuf Nayıroğlu, Erfelek İlçe Müftüsü Mikail Özkan, Durağan İlçe Müftüsü Safi Çınar, Boyabat İlçe Müftüsü İsa Sağlam, Ayancık İlçe Müftüsü matadorbet giriş Ömer Ergül ve Türkeli İlçe Müftüsü Nazım Keçeci katıldı.

Toplantıda İlimiz ve İlçe Müftülüklerince yürütülen hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yapılabilmesinin sağlanması, hizmetlerde metod ve görüş birliğinin sağlanması, Ramazan hazırlıkları, Yaz Kur’an Kursu kayıt ve hazırlıkları, vaaz, irşat ve rehberlik faaliyetlerinin düzenlenmesi, İmam-Hatipler, Müezzin-Kayyımlar, Kur’an Kursu Öğreticileri ve personelin sorunları gibi konuların yanı sıra idari konular görüşüldü.

 

Anahtar Kelimeler:
SinopToplatı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.