Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner798

Mesut Özil soruları yanıtladı
banner852

Arsenal'da forma giyen ve Fenerbahçe'ye transferi konuşulan Mesut Özil, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Mesut Özil, takipçilerine verdiği yanıtlarla gündem yarattı.

Mesut Özil, bir takipçisinin kendisine sorduğu "İstanbul'da en sevdiğin semt hangisi" sorusuna yıldız futbolcu 'Kadıköy' cevabını verdi.

"Schalke'ye sempatim var ama dürüst olmak gerekirse oraya gitmeyeceğim"

Mesut Özil "Sezonun geri kalanında Schalke'de oynar mısın?" sorusuna, "Kolasinac'ın şovunu çalmak istemiyorum. Schalke'ye her zaman sempatim var ancak dürüst olmak gerekirse oraya gitmeyeceğim. Onlara kalbimin en derininden sevgilerimi iletiyorum ancak şu anda benim için bir seçenek değil." şeklinde cevap verdi.

"Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük kulübü"

Tecrübeli futbolcu "Gençliğinden beri neden Fenerbahçe'yi seviyorsunuz ve sizi Fenerbahçe taraftarı yapan en önemli şey nedir?" sorusunu "Almanya'da Fenerbahçe taraftarı olarak büyüdüm. Fenerbahçe, İspanya'daki Real Madrid gibi. Türkiye'nin en büyük kulübü." şeklinde yanıtladı.

"En beğendiğim Türk futbolcu Rıdvan Dilmen"

Mesut Özil aynı zamanda "Tüm zamanlarda en beğendiğim Türk futbolcu Rıdvan Dilmen" açıklamasını yaparken, "Küçükken giydiğim Fenerbahçe formasında 10 numara Okocha yazıyordu." itirafında bulundu.

"Türkiye'ye gidersem sadece Fenerbahçe'ye giderim"

"Futbolu bırakmadan önce oynamak istediğim iki ülke var. ABD ve Türkiye. Türkiye'ye gidersem sadece Fenerbahçe'ye giderim."

İzlediği Türk dizilerini de sıralayan Özil, "Uyanış Selçuklu, Payitaht Abdülhamid ve Kuruluş Osman" yanıtını verdi.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeMesut Özil
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876