Öne Çıkanlar Salı Mikrop Yuvası
banner798

Metrobüs yoldan çıktı çok sayıda yaralı var!

Acıbadem'de metrobüsün yolundan çıkıp D-100'e daldığı ve çok sayıda aracı altına aldığı kazanın bir yolcu ile şoförün tartışması sırasında meydana geldiği iddia ediliyor.

Olay yerinde çok sıyada yaralı olduğu belirtilirken çok sayıda ambulans sevkedildi. 
İBB: (ACIBADEM'DEKİ METROBÜS KAZASI) KAZADA 10 KİŞİ HAFİF YARALANDI

iSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) Acıbadem'deki metrobüs kazasıyla ilgili açıklamada yaptı.

Açıklama şöyle:

"Sabah saatlerinde Acıbadem-Kadıköy istikametinde seyir halinde olan metrobüs yolundan çıkarak karşı yöne geçerek üç otomobil bir otobüse çarptı. Kazada 10 vatandaş hafif yaralandı. Kazanın olmasıyla birlikte itfaiye ve ambülanslar 6 dakikada olay yerine intikal etti. Otobüsün vinçlerle kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Görgü tanıklarından alınan bilgilere göre bir yolcunun metrobüs şoförüne saldırdığı ve darp ettiği, kazanın bu nedenle meydana geldiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor."

İstanbul Valiliği: Metrobüs şoförü dahil 11 kişi yaralandı. Kaza, yolculardan birinin metrobüs şoförüne şemsiye ile müdahale etmesiyle meydana geldi. Metrobüs şoförüne şemsiye ile vurduğu belirtilen kişi gözaltına alındı.





Anahtar Kelimeler:
IstanbulMetrobüs Kazası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.