Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

MSB ACI HABERİ DUYURDU
banner852

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Yıldırım harekatında bir askerin teröristlerin saldırısı neticesi, bir askerin ise ikmal esnasında helikopterden iniş sırasında düşme neticesi yaralanmasının sonrasında şehit olduğunu duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Yıldırım harekatında iki askerin şehit olduğunu açıkladı.

MSB’den yapılan açıklama şu şekilde:

Irak’ın kuzeyinde icra edilen PENÇE YILDIRIM Harekâtı kapsamında 28 Nisan 2021 tarihinde güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırı sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen bir kahraman silah arkadaşımız yapılan bütün müdahalelere karşın kurtarılamayarak 30 Nisan 2021 tarihinde şehit düşmüştür.

PENÇE YILDIRIM Harekâtı kapsamında icra edilen ikmal faaliyeti esnasında, 30 Nisan 2021 tarihinde helikopterden iniş sırasında bir kahraman silah arkadaşımız düşme neticesi yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan bütün müdahalelere karşın kurtarılamayarak 30 Nisan 2021 tarihinde şehit düşmüştür.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olaylarda yaşamını yitiren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

Irak'ın kuzeyinde ve Hakkari'de terör örgütlerine karşı devam eden operasyonlarda şehit olan kahraman askerlerimiz İs. Uzman Çavuş Mehmet Kırmızı ve Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Toprak'a baba ocağına haber verildi.

Mehmet Kırmızı (Adana)

Müslüm Toprak (Kocaeli)

Anahtar Kelimeler:
şehit Haberi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876