Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner798

Mustafa Demir'den elemanları rahatsızlık duyuyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne 130 memur alındı ama kısa bir süre içinde 60 kişilik sözleşmeli personelin daha alınacağı bilgisine ulaşıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesinde Mustafa Demir'in başkanlığı döneminde, yapılan uygulamalardan çalışan işçileri ve memurları son derece rahatsız oldukları,ayrıca belediyede huzursuzluğun hat safhada olduğu gelen bilgiler arasında, Yusuf Ziya Yılmaz’ın üst düzey kadrosunda yer alan isimlerin Samsun’un değişik ilçelerine sürgün gibi gönderilmesi AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ve Başkan Mustafa Demir arasında soğuk rüzarların esmesine neden olduğu söyleniyor.

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’ın yaşanan bu gelişmeleri dikkatle izlediği 20 yıllık belediye başkanlığı döneminde yapılmayan uygulamaların özellikle AK Parti camiası başta olmak üzere Samsunluları rahatsız etmesinden dolayı endişe duyduğu söyleniyor.

Başkan Yılmaz’ın yaşanan bu gelişmeleri AK Parti’nin en üst kadrolarına rapor halinde sunacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Bu arada Samsun Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Anakent İmar İnşaat şirketinde ‘işçilere mobbing mi uygulanıyor?’ iddialarının ardından şirketin seçim sonrası interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Samsunlu ünlü bir iş insanının 1. derece yakınlarından sürekli alışveriş yaptıkları ifade ediliyor.

Deneyimsiz ve iş bilmeyen yöneticilerin göreve getirilmesiyle birlikte ‘Anakent’te neler oluyor?’ soruları ise her geçen gün artmaya devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
Mustafa Demir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.