Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Nazlı Ilıcak Bodrum'da aranıyor

Şu ana kadar kendisinden bir ses çıkmayan Ilıcak'ın yazlığı ve akrabasının evi de olmak üzere gitmesi muhtemel yerlerde güvenlik güçleri arama yapıyor.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından '15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkartılan Gazeteci Nazlı Ilıcak'ın Bodrum'daki yazlığında arama yapıldı. Ilıcak'ın, bugün saat 05.00'te, Bodrum'a giriş yaptığının MOBESE kameralarınca tespit edildiği öğrenildi. Buna rağmen evinde bulunamadı. Bahçıvanının, Ilıcak'ın evine gelmediğini söylediği belirtildi.

AKRABA İŞ ADAMININ EVİ DE KONTROL EDİLDİ

Ayrıca Ilıcak'ın yakalanması için başlatılan çalışmalar kapsamında, Gündoğan Mahallesi'nde yaşayan akrabası işadamı Serhat Ilıcak'ın evini de kontrol edilip arandığı öğrenildi. Bunun yanında yaz aylarında tatil yaptığı teknede de arama yapıldığı ancak Ilıcak'ın şuana kadar bulunamadığı belirtildi. Sahil Güvenlik ekiplerinin Güvercinlik ve Göltürkbükü koylarındaki teknelerde, jandarma ve polis ekiplerinin de bulunabileceği ev ve tatil sitelerinde aramalarını sürdürüyor. 

Anahtar Kelimeler:
BodrumNazlı ılıcak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.