Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

Nisa bebekten kötü haber
banner852

İstanbul Pendik'te annesi tarafından terk edilen ve Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz'ın sütanneliğini üstlendiği Nisa bebek, yoğun bakıma kaldırılmasının ardından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bebeğin biyolojik annesi ise karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nisa bebeğin ölümünde ihmali olduğu iddia edilen Çocuk Bakımevi'ndeki bakıcı hakkında inceleme başlatıldı.

İstanbul Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği Pendik 11 No'lu Acil Yardım İstasyonu'nda Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan 29 yaşındaki Büşra Durmaz, 29 Mart Salı günü Pendik'te boş araziye bırakılmış bir bebek ihbarına gitti.

EVİNİN ÖNÜNDE YAKALANDI

Bebeği bırakan anneyi bulmak için polis ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince 60 güvenlik kamerası görüntüsünün izlendi. Polis ekipleri, şüpheli Ebru S.'yi dün saat 15.00 sıralarında evinin önünde yakaladı. Savcılık talimatıyla şüpheli Ebru S.'nin "Kasten öldürmeye teşebbüs" ve "Terk" suçlarından gözaltına alındı. Şüpheli Ebru S.'nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Anahtar Kelimeler:
Büşra DurmazNisa Bebek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876