Öne Çıkanlar mustafa demir Ticaret ve Sanayi Odası
banner867

Pençe Kilit bölgesinde 1 asker şehit oldu
banner852

Pençe Kilit bölgesinde 1 asker şehit oldu

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerce yapılan taciz atışı sonucu, İstihkam Uzman Onbaşı Muhammed Karaçam şehit oldu, iki asker de yaralandı.

Pençe-Kilit Harekatında Çorum merkez nüfusuna kayıtlı İstihkam Uzman Onbaşı Muhammed Karaçam şehit düştü.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 21 Eylül 2022 tarihinde, bir üs bölgemize teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda kahraman silah arkadaşımız İs.Uzm.Onb. Muhammed Karaçam şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhâl hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır.Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz.

Anahtar Kelimeler:
çorumşehit Haberi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876