Öne Çıkanlar Midye hırsızlık olayı
banner798

Samsun sporda uluslararası standartlara ulaşıyor
banner852

SAMSUN Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’da spor yatırımı söz konusu olduğunda Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman katkı sağladıklarını hatırlatarak, “Gençlik ve Spor Bakanı yıllardır Samsun’dan çıkıyor. Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’ın tüm Türkiye genelinde yaptığı önemli projelerden kentimizde nasibini aldı. Adını bile sayamadığım birçok spor dalı kentimizde mevcut. Batı Park alanında yapımı devam eden atıcılık, okçuluk ve buz pateni tesisi Samsun’a yeni bir soluk getirecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı’mız, Valiliğimiz, belediyemiz başta olmak üzere tüm kurumlar kentimizi 2017’de yapılacak olan 2017 İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’na hazırlamak için büyük çaba gösteriyor. Samsun’da spor alanında yapılan yatırımlar tamamlandığında uluslararası standartlara yükselecek bir spor altyapısına sahip olacağız. Bu noktada çalışmalar yapan herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Samsun’da amatör kulüpler ile ilgili yaptığınız çalışmalardan ve ziyaretinizden dolayı sizlere de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Geçtiğimiz günlerde ASKF tarafından Çok Amaçlı Salonda düzenlenen 2016 Sporun Enleri programına desteklerinden dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a teşekkür ederek plaket takdim Samsun ASFK Başkanı Şener Aydın, Samsun’da amatör kulüp sayılarının artmasıyla birlikte faaliyetlerinde arttığını ve Samsun’un spora önem veren bir belediye başkanı olduğu için şanslı olduğunu vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876