Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Şehit cenazelerinde Kılıçdaroğlu'na protesto

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Fatih Camii avlusundaki çelengi parçalandı. Çelengin yazısı, cenaze namazı kılınmadan önce burada bulunan birkaç kişi tarafından ı sökülüp yere atıldı. Bunun üzerine partililer, çelengin yazısını yeniden yapıştırıp yerine koydu. Bunun üzerine tekbir getiren bir grup, çelengi kırıp yeniden yere attı. Yaşanan gerginlik üzerine İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan anons yaparak, cenazelerde bu tip gerginliklerin uygun olmadığı belirtti. Gerginlik, anonsun ardından yatıştı.

KILIÇDAROĞLU'NA BİR GRUP TEPKİ GÖSTERDİ


Tören için Kılıçdaroğlu'nun cami avlusuna girişi sırasında cemaatteki bir grup protesto etti. Slogan atan grup cami imamının da konuşmasıyla sakinleştirilmeye çalışıldı.

CAMİDEN AYRILIRKEN ARBEDE YAŞANDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Vezneciler'de gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit olan polis memurları Kadir Cihan Karagözlü ile Gökhan Topcu'nun Fatih Camii'ndeki cenaze törenin katıldı. Bir grup tarafından içeride protesto edilen Kılıçdaroğlu'nun camiden çıkışı sırasında arbede yaşandı. Kılıçdaroğlu'nu protesto eden kişileri polis uzaklaştırdı. 

Anahtar Kelimeler:
IstanbulProtesto
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.