Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner798

Şehitlere küfür eden fenomen gözaltına alındı

TikTok isimli sosyal medya kanalında canlı yayın yapan fenomen Yonca Bıyıkoğlu'nun şehitler için kullandığı küfürler tepkiye neden oldu.

TikTok isimli sosyal medya kanalında arkadaşlarıyla birlikte yaptığı canlı yayın sırasında gelen bir yorumda şehitlerin olduğu hatırlatılınca çılgına dönen Yonca Bıyıkoğlu, korkunç küfürler sayarak şehitlerimize saygısızlık etti.

AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER!

"Hayat devam ediyor, ben eğlenmek zorundayım" diyen fenomen isim, ağza alınmayacak küfürleriyle şehit haberleriyle ilgilenmediğini ifade etti.

Yonca Bıyıkoğlu tutuklansın etiketinin açılmasıyla tepkilerin çığ gibi büyüyerek toplandığı platformlarda fenomen isim için ceza uygulanması talep edildii.

Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya üzerinden yaptığı yayında, Bitlis'teki helikopter kazasında şehit olan askerlere hakaret ettiği öne sürülen Yonca Bıyıkoğlu hakkında çok sayıda ihbar aldı. Hareket geçen ekipler, Bıyıkoğlu'nu gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Bıyıkoğlu, adliyeye sevk edildi.

Sosyal medyada gündem olan ve büyük tepki gören Bıyıkoğlu'nun, olayın ardından profil fotoğrafını Türk Bayrağı olarak değiştirdiği görüldü.

Samsun'da, sosyal medyada şehitlere hakaret ettiği iddia edilen bir kadın gözaltına alındı.

Samsun'da yakalandı

Y.B.'nin yayın sırasında takipçilerine 'şehitlerle ilgilenmiyorum, ilgilenmek zorunda mıyım' dediği ve küfürlü sözler söylediği şeklindeki paylaşımlar üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ikamet adresi Giresun olan kadının Samsun'da olduğunu belirledi.

Anahtar Kelimeler:
şehit
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.