Öne Çıkanlar Samsun master
banner867

Skandal! Askerler Kılıçdaroğlu'na selam durdu
banner852
Balıkesir'de askeri üste törenle karşılanan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçim yasağını ihlal etti.

Askeri üsse özel helikopteri ile iniş yapan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu askeri törenle karşılandı. Tören mangasının sadece Cumhurbaşkanı, Başbakan, Meclis Başkanı ve amirleri dışında kimseyi karşılamayacağı askeri yönetmeliklerle kontrol altına aldığı biliniyor. Seçim yasağının ihlali anlamına gelen bu uygulama sosyal medyada büyük tepki çekti.

16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan halk oylaması çalışması için Balıkesir'e giden Kılıçdaroğlu, Bandırma 6. Anajet Üssünde askeri törenle karşılandı.

Üs komutanlarının sıraya girerek tek tek tokalaştıkları Kılıçdaroğlu, daha sonra ellerinde silahları ve özel kıyafetleriyle resmi tören mangasını selamladı.

Ana muhalefet partisi liderine temayüllerin dışına çıkılarak askeri tören düzenleyen Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Ahmet Biçer, seçim yasaklarının 64. maddesini ihlal ediyor.

Balıkesir'de yaşanan seçim yasağı ihlali, sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Anahtar Kelimeler:
Balıkesir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876