Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner797

Sokağa çıkma yasağı var mı?
banner852

Cumartesi, Pazar yasak var mı? Hangi illerde yarın ve ertesi gün sokağa çıkma yasağı var? (27-28 Mart 2021 günleri için belirlenen kısıtlamalar)

Hafta sonu günlerinin yaklaşmasıyla birlikte sokağa çıkma yasağı hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar arayışa koyuldu. Cumartesi ve Pazar yasak var mı sorusu yoğun ilgi görürken, 27-28 Mart 2021 günleri için belirlenen kısıtlamalar belli oldu. Peki hangi illerde sokağa çıkma yasağı uygulanacak. İşte yarın ve ertesi gün ile ilgili sokağa çıkma yasağı bilgisi

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAATLERİ KAÇ? 

Tedbirler kapsamında hafta içi 21.00-05.00 saatleri arasında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ülke genelinde devam ettiği belirtilerek, "Hafta sonlarında ise; düşük ve orta risk grubunda yer alan illerimizde sokağa çıkma kısıtlaması, hafta içinde olduğu gibi 21.00-05.00 saatleri arasında, yüksek ve çok yüksek risk grubundaki illerimizde ise, Cuma 21.00-Cumartesi 05.00 saatleri arasıyla cumartesi 21.00den başlayıp pazar gününün tamamını kapsayıp pazartesi günü saat 05.00de bitecek şekilde uygulanacak.

Anahtar Kelimeler:
Sokağa çıkma Yasağı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876