Öne Çıkanlar Samsun master
banner867

Süleyman Soylu itlere seslendi
banner852
Kastamonu’da toplu açılış töreninde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Buradan o Kandil’deki itlere söylüyorum. Eğer bu kadar canınızı seviyorsanız Kandil’den sıvışın, zamanı geliyor, Kandil’den sıvışın kaçın" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Taşköprü Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Taşköprü meydanında büyük bir kalabalığa hitap eden Bakan Soylu, yaklaşık 9 milyon lira değerindeki tesislerin açılışını yaptı. Açılışta konuşan Soylu, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandum hakkında açıklamalarda bulunarak, destek istedi. Türkiye genelinde terörle mücadelenin aralıksız devam ettiğini söyleyen Bakan Soylu, operasyonların terör örgütlerinin kökü kazınıncaya kadar sürdürüleceğini kaydetti. Ülkenin birlik ve beraberliğine karşı adım atmaya kalkışanların daima bedelini ödeyeceklerini vurgulayan Soylu, “Şu anda evlatlarımız 32’nin üzerinde operasyon yapıyor. Bir taraftan Lice’de, bir taraftan Mardin’de, bir taraftan Bestler Dereler’de, bir taraftan Hakkari’de, İkiyaka Dağları’nda askerimiz, polisimiz, korucumuz büyük bir mücadele ortaya koyuyor. Hani dağlar onlarındı. Bizim aslanlarımız, bizim evlatlarımız onları kovalıyor, onlar da sıçan gibi kaçıyorlar, sıçan gibi” dedi.

“KANDİL’DEKİLER, ZAMANI GELİYOR KANDİL’DEN SIVIŞIN KAÇIN”

Kandil’e seslenen Bakan Soylu, “Kandil’den laf üretiyorlar, ’referandumda hayır deyin’ diye. O kadar yüreğiniz varsa Kandil’de it gibi saklanacağınıza bu ülkenin sınırları içine gelin de gösterelim bakalım neyin ne olduğunu. Merak etmeyin, sadece sınırlarımız içinde değil, biraz sabırlı olun. Buradan o Kandil’deki itlere söylüyorum. Eğer bu kadar canınızı seviyorsanız Kandil’den sıvışın, zamanı geliyor, Kandil’den sıvışın kaçın. Bu millete ödettiğiniz bu acının bedelini tek tek çekeceksiniz. Daha geçen hafta 60’a yakın teröristi etkisiz hale getirdi bizim evlatlarımız. Tek tek her yerde büyük bir mücadele ortaya koyuyorlar. Kim bu ülkenin birliğine, dirliğine, kardeşliğine, karşı bir adım atmaya çalışırsa bilesiniz ki milletimizin iradesiyle beraber bunun bedeli onlara ödetilecektir” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876