Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

Suriye sınırında 2 canlı bomba etkisiz hale getirildi
banner852

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, sınırda kaçak geçişleri önleyen hudut birliği askerleri, geçen cumartesi günü Suriye'den kaçak yollarla Türkiye'ye geçen 2 kişiyi fark etti. Askerlerin 'dur' ihtarına rağmen sınırı geçen ve kaçmaya devam eden 2 şüpheliye, sınır birlikleri silahla müdahale etti. Askerlerin açtığı ateşle kaçak geçiş yapan 2 Suriyeli vurularak etkisiz hale getirildi.

Yaşananların ardından yapılan incelemede Suriye uyruklu 2 şüphelinin canlı bomba olduğu ve IŞİD'li Ebu Ali kod adlı Mustafa Demir ile irtibatlı oldukları belirlendi. İncelemede, etkisiz hale getirilen canlı bombalardan birisinin istihbarat birimlerince Adana ve Ankara'da canlı bomba eylemi yapabileceği saptanan Muhammed Arab olduğu ortaya çıktı. Arab'ın üst aramasında ise 4 gün önce Şam'dan Kamışlı'ya uçakla geldiğini gösteren bilet bulan güvenlik güçleri etkisiz hale getirilen ikinci canlı bombanın isminin ise Muhanad Khalad olduğunu kaydetti. 

Anahtar Kelimeler:
GaziantepSuriye Sınırı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876