Öne Çıkanlar 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası nusaybin
banner798

Tecrübe Konuşuyor Türkiye`yi Gezmeye Devam Ediyor
 Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç:

"22 bin 196 gencimiz rol model isimlerlerle bir araya geldi"

''Gençlerin Tecrübeli İsimlerle bir araya gelmesi,onlara farklı ufuklar açıyor''

"Tecrübeli isimlerle buluşan gençlerimiz elde ettikleri kazanımlarla geleceklerine yön verme imkânına sahip oluyorlar"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Tecrübe Konuşuyor Projesi" kapsamında 2014 yılından bu yana çeşitli illerde 70 konuğun 22 bin 196 gençle bir araya gelerek tecrübelerini paylaştığını açıkladı. Bu tür etkinliklerin kişisel gelişime katkı sağladığını belirten Bakan Çağatay Kılıç," Bu sayede gençlerimiz elde ettikleri kazanımlarla geleceklerine yön verme imkânına sahip olabiliyorlar" dedi.



Gençlik Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği "Tecrübe Konuşuyor" projesi ile gençler, tecrübeli isimler ile bir araya gelmeye devam ediyor.Proje kapsamında gençler, önemli isimlerden meslekleri ve hayat hikayeleri hakkında bilgiler alırken sorularını yöneltme imkanı da buluyor.

Bakan Çağatay Kılıç, ''Tecrübe Konuşuyor'' projesinin 2014 yılında hayata geçirildiğini hatırlatarak, ''Gençlerimizle, tanışma hayalini kurdukları, alanlarında başarılar elde etmiş, topluma örnek olmuş ve kamuoyu tarafından kabul görmüş; sanatçı, yazar, akademisyen ve sporcuları buluşturarak, gençlerimizin bu kişilerin bilgi ve tecrübelerinden yararlanmalarını sağlıyoruz'' diye konuştu.



Bakan Çağatay Kılıç, gençlerin tecrübeli isimler ile bir araya gelmelerinin onlara farklı ufuklar açtığına, farklı vizyonlar kazandırdığını söyledi.Bakan Çağatay



Kılıç,sözlerini şöyle sürdürdü:




''Bu proje ile gençler kendilerine rol model olarak aldıkları konukların başarı hikâyelerini kendilerinden dinleme fırsatı bularak kişisel gelişimlerine katkı sağlama ve elde ettikleri kazanımlarla geleceklerine yön verme imkânına sahip olabiliyor. Gençler sordukları sorular ile merak ettikleri alanlarda bilgi sahibi oluyorlar. 2014 ve 2016 yılları arasında yılları arasında Tecrübe Konuşuyor Projesi kapsamında 40 ilde 70 farklı konuğun katıldığı 43 program gerçekleştirdik.Bu etkinliklere 22.196 gencimiz katıldı. 2015 yılında düzenlediğimiz 28 etkinlikte 30 başarılı sporcu ve alanında uzman olan 46 konukla 15.600 gencimize tecrübe aktarımı sağlandık.Gençlerimiz için bu projeye yoğun ilgi gösteriyor.2016 yılında katılımcı genç sayısında büyük artış bekliyoruz."



Projeye katılan tecrübeli isimler



Tecrübe konuşuyor projesi kapsamında, spor dünyasından, Rıza Kayaalp, Taha Akgül, Kenan Sofuoğlu, Burcu Çetinkaya, Ergün Penbe, Enes Erkan, Fatih Tekke, Adem Kılıçcı, Rıdvan Dilmen, Hakan Ünsal, Harun Erdenay, , Bünyamin Gezer, Oğuz Çetin, Tanju çolak, Mesut Bakkal, Nazmi Avluca, gibi önemli isimler yer aldı. Sanatçı, yazar, akademisyenlerden ise Murat Kekilli Uğur Işılak, Cemal Safi, Zekai Tunca, Orhan Hakalmaz, İbrahim Sadri, Hülya Koçyiğit, Baha, Dursun Ali Erzincanlı, Esat Kabaklı, Veyis ateş, Salih Memecan, Orhan Ayhan, Serdar Tuncer, Ahmet yenilmez, Bekir develi, Yalçın çetin, Alev Alatlı, Hasan Kaçan, Ersin Düzen, Serkan Çağrı, Sedat Yalın Ahbab gibi önemli isimler programlara katılarak gençlere tecrübelerini aktardı.





















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.