Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner867

Yılmaz bilgi ve tecrübelerini paylaştı
banner852

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Sinop'ta her ay düzenlenen AK Parti ilçe belediye başkanları istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.


Bilgi ve tecrübe paylaşımı, halka en iyi hizmetin sunulması, istişare gibi bir çok konu başlığının görüşüldüğü toplantı bu ay Boyabat ilçesinde gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun, Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız ve AK Parti ilçe belediye başkanları katıldı. 


Konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, belediye başkanlarının halkın taleplerini öncelik görüp, uzlaşma, ortak akıl, devlet yönetiminin de gereklerini göz önüne alarak hareket etmek zorunda olduğunu kaydetti.


AK Parti'de istişare konusunun çok önemli olduğunun altını çizen Yılmaz, "İllerimizde milletvekilleri, belediye başkanları, teşkilat üyeleri  büyük bir koordine ve birliktelik içerisinde faaliyetlerini sürdürüyor. Toplantılarda halkımıza en iyi hizmetin sunulması, çalışmaların aksamaması, yaşanan sorunların çözümü, yeni projelerin hayata geçirilmesi gibi bir çok konu başlığı ele alınıyor. İletişim ağının sağlıklı işlemesi, halkımıza hizmet noktasında aksamaların olmaması için bu toplantıları çok önemsiyoruz. Bizlerde Boyabat ilçemizdeki istişare sürecine dahil olduk, bilgi ve tecrübelerimizi paylaştık." dedi.


Çeşitli ziyaretler nedeniyle Boyabat'a olan Macaristan Büyükelçisi Victor Matis’i ile de görüşen Yılmaz, daha sonra ilçede yürütülen çalışmaları yerinde gördü, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'dan bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876