banner798
 Bundan önce yazmıştım 1923 BAFRASPOR geliyor diye.Spor kamuoyu içinde bazı kesimler hemen sallamaya başlamış ve dalga geçer hale getirmeye çalışmışlardı ama hepsinin bu düşünceleri boşa çıktı.

Ve 1923 bafraspor sahaya indi.Ben de bu konuda spor kamuoyunu bilgilendireyim istedim.Başkan NAİL YALDIR ve başkan yardımcısı KORAY hocanın 1923 bafraspor ile hedefleri ve şu anki konumundan bahsetmek istiyorum.Şu anda 1 kümede oynayacaklar ve hedef şampiyonluk.Az miktarda ücretlerle ve sadece bafralı futbolculardan oluşan bir kadro.Ligleri ocak ayının sonunda başlıyor ve mayıs sonunda bitiyor.

Şampiyonluk gelmesi halinde önümüzdeki eylül ayında süper amatörde oynayacaklar.Yani 1,5 sezonda BALligine yükselme şansları çok yüksek.Transfer edilen futbolcuları bir kez daha kamuoyuna belirtmekte fayda görüyorum.HÜSEYİN,ALTAY,ARİZ,MEHMET,SEMİH,BURAK şu anda kesinleşen futbolcular, ayrıca bir solbek
ve stoper ile görüşmeler sürüyor.Bu futbolcular ile ilgili bir hususu da belirtmek isterim,bu gençlerimizin ağzından tek kelime para konusu dahi çıkmamıştır.

BAŞKAN NAİL YALDIR NE YAPIYOR


Bu arkadaşımız bafradan kendi özel arabası ile manisaya giderek bafralı bir futbolcumuzun lisansını alarak gelmiştir.idman malzemelerini 2 günde halletmiştir.Herhalde neler yapabileceğine bir gösterge olsa gerek.bafra futbolunun geleceği için bir şans olarak görüyorum.Burada bizlere düşen görev bu arkadaşlara destek olmaktır.

ZİHNİ BAŞKAN NE YAPACAK..


Zihni başkan ile yapılan görüşmeler olumlu sonuç vermiş ve en kısa sürede başkan nail yaldır ve koray hoca bir toplantı yapacağını belirtmiştir.Zihni başkanın yapılan çalışmaları takip ettiğini ve bafralı futbolculardan oluşmasını istediğini biliyorum.Ayrıca pahalı transfer politikasından yana tavır almayacağını biliyorum.
1923 Bafraspor yönetimininde bu doğrultuda hareket etmesi zihni başkanın tam desteğini almış durumda.Bafra futbolunun kurtuluş hareketi başlamıştır ve bundan dönüş yoktur arkadaşlar.Dönenin kaşığı kırılsın.Kendilerine başarılar diliyorum ve maçlarını yorumlamak için dört gözle bekliyorum.SAYGILARIMLA.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876