banner867
 Yeni Bafraspor olarak kamuoyuna çıkan 1923 Bafraspor çok zorlu diyebileceğimiz Alaçamspor maçından haklı bir galibiyet aldı.

Maç öncesi ve maç içinde yapılan bütün provokasyonlarıda geçmiş oldu.
Alaçamspor öylesine sert ve agresif oynadı ki anlatamam.Ama 1923 Bafraspor aynı oranda direnerek ben bu işte varım dedi.işin sevindirici yanı ise Bafra dan çok seyircinin bu maça ilgi göstermesi idi.

Çünkü Bafralı bu çocukların merakı herkesi sarmıştı.Maçın ilk yarısında oyunun kontrolünü eline alan temsilcimiz 36 dakikada müthiş bir frikik golü ile öne geçince rahat bir nefes alırken maç benim diyordu. 43 dakikada skoru 2.0 yapan temsilcimiz 45 dakika golü ile ikinci yarıya sıkıntılı gireceğini göstermiş oldu. İkinci yarıda birçok gol kaçırdık ve maçı son saniyede kaleci CABİR kardeşimize bıraktık ve oda gerekeni yaptı. seyircimizin bu oranda takip edip kendi arabaları ile maça ilgi göstermeleri hakikaten en önemli göstergedir.

Yani bu halk seyredecek bir takım arıyor.Bu Takım 1923 Bafraspor olarak görünmektedir.Bu oluşumun Bafra`ya futbol anlamında büyük katkısı olması muhtemeldir.Bu muhtemel olasılıklar içerisinde yüzde yüz NAİL YALDIR başroldedir.

Muhtemeldir ki bazı iftiralar ve kötülemeler olacaktır ve oluyor..Bilhassa bazı odaklar tarafından bu yapılıyor. Bu yazımda bahsetmeyeceğim ve perşembe gününe yer ayırdım bu konu için.Uyarmak lazım bazılarını,kardeşim havaya girenin havası söner iftira atanın iftira üstüne kalır.Hiç kimse başkalarının uşaklığını yapmasın.ZİHNİ başkana ise yanlış bilgi ile yönlendirildiğini tahmininim söylemek isterim. Detayı bende.Bu akım Allahın izni ile yola devam edecektir ama sezon sonu ne olur onu söyleyemem..
saygılarımla
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876