banner867
Maç başladığında taraftar algısı Atakum Belediyespor lehine idi ve bu algı sanki takımımız üzerinde de etkili olmuş gibiydi. Bu algının yarattığı stres bizim takımı bocalatırken rakip takımın kalemizde etkili olmasına neden oluyordu. Bazı savunma oyuncularımızın pas hataları ise bu anlamda rakibe kolaylık sağlar gibi oldu demek teknik açıdan doğru olur sanırım.

Ama bu arada şunu da vurgulamak isterim, takımımız bu safhalarda bile oyundan düşmedi ve başta Fatih Aytekin olmak üzere saha içi organizasyonlarda takımın direncinin artmasına sebep oldular. Bu direncin karşılığını ise ikinci yarıda fazlası ile gördük ve Atakum Belediyespor’u sahadan sildik diyebilirim. Rakip takımı iyi analiz etmişler… Sayın Hocalarımız demek doğru olur sanırım. Tahmin ediyorum ikinci yarıya kadar dayanmanın hem saha şartları hem mantalite olarak bize galibiyet getirecek diye düşündüler sanırım. Ve öylede oldu.

Teknik taktik açıdan ikinci yarı oynadığımız futbol hakikaten çok kaliteliydi. Karakter olarak çok iyi futbolcularımız olduğunu biliyorum ama bu güne kadar benim tatmin olacağım anlayışta futbol oynamamıştılar, bu maçın ikinci yarısında oynadığımız oyun hakikaten güven verici idi. İsim vererek yanlış anlaşılmak istemem ama birçok futbolcumuz takım disiplini açısından öylesine özverili oynadılar ki hakikaten tebrik etmek lazım.

Bu anlayış devam ederse önümüzdeki maçlara daha güvenle bakabiliriz sanırım. İnşallah futbolcularımızın bazı yaşadığı sıkıntılar morallerinin bozulmasına sebep olmaz ve bu fedakâr anlayış mantalitesine uygun davranışlar devam eder. Bu maç bir şeyi daha belirgin hale getirdi sanırım, bazı tecrübeli oyuncularımızın saha içi disiplinde çok önemli oldukları. İnşallah bu anlayış bütün maçlarda ederse neden olmasın diyebiliriz. Ayrıca rakip takımın fiziksel üstünlüğünü sahaya yansıtacak hiçbir eylemde bulunmamamız rakip takımın daha etkili olmasını engellemiştir ve bu durum taktik açıdan takımımız adın en olumlu gelişme diyebilirim ve teknik heyeti bu açıdan kutlarım.

Oyuncu değişikleri ise yerinde ve zamanında oluca rakip takımın işi tamamen bitmişti. Herkesi canı gönülden kutluyor ve son söz olarak şunu söylemek istiyorum. Ben futbolda duygusal davrandığım yönler insani boyutlardır ve iyi oynayanın hakkını her zaman teslim ederi ama kötü oyunu yalakalık olsun diye methettiğimde küfür yiyemem. Örnek,geçen yıl Tokat’taki final maçından önce takımı methetmiş ve çıkarız demiştim ama bazı futbolcuların takımımıza kurduğu kumpası göremedik ve dönüşte taraftarların birçok eleştirisine maruz kalmıştım.Birazda böyle bakın yazılarıma. POLAT’IN ATTIĞI GOL BU SEZONUN EN GÜZEL GÖLÜ İDİ. KENDİSİNİ TEBRİK EDERİM. HERKESİ KUTLUYORUM.

STAD YAPILIYOR İNŞALLAH.

2013 yılı programında Sayın Suat kılıç Zihni Başkana söz vermişti ve Bafra’ya stadyum ve tesisler yapılacak diye ve bu konuda bazı adımlar atılıyor ve Bafra’mız inşallah daha güzel ve temiz tesislere kavuşacak. İnşallah bu projeler bittiğinde herkes hizmet nasıl yapılırmış daha iyi anlayacak .Bu anlamda Sayın Belediye Başkanımızın çabalarını görmemek insafsızlık olur diye düşünüyorum ve Sayın Bakanımız Suat Kılıç’tan bu projeler kapsamında inşallah yola devam anlayışını sürdürür diyorum.SAYGILARIMLA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876