banner798
Playoff sistemi olmasa şu an 3 ligde idik ama maalesef başkanlarımızın şansızlığından mı nedir göreve geldiklerinde bu sisteme mahkûm oldular. Fakat bu yıl daha deneyimli hareket ederek işi en azından tek maça bırakma başarısını gösterdiler. İyi bir kadro oluşturulmaya çalışılırken sezon başı yaptıkları hatalardan çabuk dönerek olası kötü olayları çabuk bertaraf ettiler.
 
Çok iyi bir kadro oluşturulduğunu söyleyeme semde bizi lige çıkaracak tecrübeye ve deneyime sahip oyuncularımız var. Kalan son iki maçımızda SEDAT hoca nasıl bir yol izleyecek doğrusu merak ediyorum. Final maçının provası niteliğinde mi olacak veya genç oynamamış futbolcuları sahaya sürerek onlara moralimi depolayacak. Her iki düşünce nasıl uygulanırsa uygulansın kabul görecektir.
 
Fakat bazı hususları bu günden göz ardı edersek sonrasında yapacağımız hamleler geç kalmış olur ve tedbir almak zorlaşır. Bazı oyuncularımızın yaş kategorisine takılması o oyuncularımızın moral açısından zorlanmalarına sebep olacağı gibi takımımızın zarar görmesine sebebiyet verecek yaklaşımlardan uzak durmaları gerekir. Sedat hoca bu konuda sorumsuz davranarak gereken yaklaşımları göstermemesi durumunda büyük zararlar görmemiz mümkündür. Hem maddi hem manevi zarar görebiliriz.
 
Son ünye bld maçında yaşanan küçük bir futbolcu değişikliği olayı bu sinyali verdi. Sedat hocamız bu konuda çok dikkatli olmalı ve psikolojik yaklaşımları iyi analiz etmeli. Sahaya çıkan oyuncu kadromuza dikkat ettiğimizde büyük ihtimalle final maçını da belki bir değişiklikle sahada görebiliriz. Oyun anlamında artık söylenecek bütün sözler bitmiştir ve son söz teknik kadro ve futbolculara kalmıştır.
 
Son iki maçta tercih edilecek düşünce yapısı belki birkaç analiz ve yorum yapmamızı gerektirse bile pek anlam ifade etmeyecektir.
 
Oyun dizilişi 4.2.3.1.
Kadro hemen belli
Kontenjanların durumu belli
 
İşte bu ŞEKİLDE RAKİBİMİZİ BEKLERKEN BİR KONUYA DAHA PARMAK BASMAKTA FAYDA VAR DİYORUM. Sedat hoca ile daha önce yaptığımız bir sohbette yakın bölgelerin bize düşmesi muhtemel takımları seyrettireceğini söylemişti. İnşallah yapmıştır diyorum. Çünkü seyretmiş olduğun kadroya karşı elindeki kontenjan hakkını daha faydalı bir şekilde kullanma şansına sahip olma durumu hasıl olacaktır. Yoksa gerisi ve kalanlar hikâye pozisyonunda olacaktır. Umarım bu çalışma yapılmıştır.
 
Bana kasıtlı yorum yazarak neden sallamıyorsun neden yanlışları eleştirmiyorsun diyenlere şunu söylemek istiyorum. Ben nedim hoca olarak yapılan idari ve teknik işlerde bazı hatalar olsa da art niyet olmadığını çok iyi biliyorum.
Ceketinin ceplerini deste deste para ile doldurup kaçanları bu kulüpte ben kovalarken sizler nerede idiniz. Yalandan benim moralimi bozacak yorumları kasıtlı olarak yollayanlara boşuna yorulmamalarını tavsiye ederim. SAYGILARIMLA
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.