banner798
Maç başlayınca henüz 15 dakika dolduğunda ne oluyor bu takıma sesleri ve homurdanmaları protokol tribününde söylenmeye başladı. Pas hataları öylesine hat safhaya ulaştı ki artık saymak mümkün değildi. Sağ bek SADIK ise tam bir kaos ortamında oynuyordu. Fazla izin kullanmaktan mı yada gerginlikten mi böyle olduğunu anlayamadık. Her futbolcu sözleşme yapmış gibi ZÜLKÜF ile yüksek top macerasına girerken o futbolcunun fiziki durumuna neden hiç bakmıyor diye sorgulamaya başladık.4 pas yapamaz olduk ve ayaklarımız tutmuyordu sanki.
 
FAZLI eğer akıllı ve zamanlaması mükemmel oynamasa ne hallere düşeceğimizi tasavvur dahi edemiyorum. Futbol  mucizelerin kendini gösterdiği anları her zaman yaşattığına şahit olmuşuzdur ve bir kez daha umutlarımızı yeşertti gol geldi.
 
Takımımız tempo yapar daha iyi oynayacağımızı beklerken yine aynı kötü oyun devam etti. Bu arada HÜSEYİN isimli oyuncumuz geçen yıl takımımızın en iyi ve istikrarlı oyuncusu iken bu sezon tanımak mümkün değil. Salih kaya bir maç iyi oynadın ve ortalıktan kayboldun. Maç kazandık diye tebrik edelim diyorum ama futbolcu arkadaşlarımızda kendi durumlarına şöyle bir bakmalı maç sonunda taraftara yaptığınız tutumu ise hakikaten anlayamadım. Keşke maçı kaydettirip sizlere tekrar seyrettirip nasıl top oynadığınızı izlettirebilseydik. Zülküf ismindeki oyuncumuza da bir kaç şey söylemenin zamanı gelmiştir artık. Kardeşim sen kendine özel bir kameraman tut ve kendini seyrettir kardeşim eğer sen kendini beğenirsen bize de anlatırsın.
 
Aynanın karşısına geç ve fiziki durumuna bir bak kardeşim. Fatih Aytekin aynen sende şişmişsin ve eski çabukluğundan eser kalmamış.Bu takımın vazgeçilmez oyuncusu UĞUR sivri demiştim ve haklı olduğum ortaya çıkmıştır ama maalesef oda bazen kadroda bazen yok.Neden öyle olduğunu tahmin ediyorum ama yazmayacağım.fazla teknik taktik durumları yazmayacağım çünkü darılan arkadaşlarımız oluyor.
 
İYİ OYNUYORSUNUZDA BİZMİ YAZMIYORUM.
 
Sayın okurlarıma bir şey söylemek istiyorum. Hepinizin bildiği gibi maçı kazandık ama hiç iyi oynamadığımızı hepimiz biliyoruz.Ve ben bu kötü oyunu eleştirdiğim için hocasından tut bütün futbolcusuna kadar bana tavır yapacaklar.neden mi,çünkü bizim takımda görev alan hiç kimseyi eleştirmeyeceksin kardeşim.Durumun kötü olduğunu bilsen de iyi imiş diye yazacaksın.Geçenlerde bir arkadaşımızı eleştirdik başımıza gelmeyen kalmadı.Herkes korkar oldu.Peki, sonuç ne oluyor arkadaşlar. Her sezon sonu ne oluyorsa aynısı oluyor.
 
BİZ BİZE KALIYORUZ.
 
Ben Nedim Hoca olarak korkarak yaşamak istemiyorum arkadaş, Bafraspor’da görev alan her arkadaş eleştirilme durumlarına alışsın. Ama eleştirilerde futbol içinde saygı çerçevesinde olacaktır benim tarafımdan. Özellikle işine geldiğinde Bafrasporlu işine gelmeyince Bafraspor hakkın da atıp tutanlara da bir kaç sözüm var. Arkadaşlar milleti aptal mı zannediyorsunuz yahu.Hakikaten komik durumlara düştüğünüzü görmüyor musunuz.Daha önce takımda görev almayınca eleştirenlerin bugün takımda görev aldıklarını da biliyorum.
Geçen yıl olup bu yıl görev almayanlarında ulema tavrında hareket ettiklerini BİR BİLEN gibi konuştuklarını da biliyoruz.Be kardeşim görevde iken niye yapmadın diye adama sormazlar mı?Her şey çok iyi gidiyor diyen varsa mesele yok.saygılarımla.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.