banner798
   1930 Bafra spor cumartesi günü katılımın çok az olduğu bir kongre yaptı. Kongrede akıl üstün gelerek kulübümüz kayyuma düşmekten kurtuldu.

Genel kurulda ilgi olmadığı gibi başkanlığa ve yönetime talip olan bir liste ortaya çıkmadı.  Bu nedenle verilen bir yönerge ile gündemdeki seçim maddesinin kaldırılması ve kulüp organlarının göreve devam etmesi oy birliği ile kabul edildi. Bu şekilde 30 gün sonra yapılacak kayyum süreci ve kayyum atanması için geçebilecek bir süre ile en az 2 ayın kaybolması, bu sezonun kaybedilmesi ve kayyuma düşmüş bir kulüp olmaktan kurtulduk. Zaten kayyum atanana kadar geçecek bu 2 ayda kulübü mevcut yönetim yönetmiş olacaktı. Genel kurul çok iyi bir iş yaparak kaosun da önüne geçmiş oldu. Başkan Hüseyin Çamaş, yönetim kurulu ve genel kurul üyelerini bu duyarlılıklarından dolayı kutluyorum.
Önümüzde 15-20 günlük bir süreç var. Yönetim Kurulu yeniden kongre kararı alacak. İşte bu 15-20 günlük süreçte istişareler yapılmalı. En sağlıklı yönetim oluşturulmalı. Bu yapılırken her zaman yazdığımız gibi kurumsallaşma, alt yapı, tesisleşme, kaynak ve bütçe oluşturma,  sportif başarı, mali disiplin, transfer politikası, takımda yerelleşmeyi sağlama, kulübün kurumsallaşmaya uygun yapılanmasını kapsayan kısa, orta ve uzun vadeli plan ve projeleri de kararlaştırılmalıdır.  Sağlam adımlar atılmalıdır. Acele etmeden ve günü düşünmeye yönelik çözümlere başvurmadan, işin ehli olan insanlara da yer vererek hareket edilmelidir.
Değeri 40 olan futbolcu bize gelince 60 istemektedir. Buna artık izin vermeyelim. Değeri 40 olan futbolcu bize gelmek için 30 istemelidir. Çünkü Futbolcu izlenmek ister. Bizim taraftarımız var. Futbolcu huzur ister, imkân ister, barınma ister. Yapanlardan ALLAH razı olsun bizim 26.500 metrekare tesislerimiz var. Futbolcu en güzel formayı, eşofmanı, topu ister. Bizim en iyi spor malzememiz, Stadımız var. Futbolcu ulaşım rahatlığı ister. Bizim antrenman için tahsis edilmiş otobüsümüz var. Futbolcu uygun kalorili yemek ister. Bizim buna göre hazırlanmış yemekhanemiz ve 3-4 öğün yemek var. İlçemizde ilgi ve alaka var. Futbolcu parasını almak ister. Futbolcumuzun bizim kulüpte peşinatı da Maaşı da kalmaz. Deplasmanda en iyi otellerde kalınır.  Futbolcu güvenmek ister. Bizim belediye başkanımız ve belediyemiz var. Kısacası Bafra’ya gelen futbolcu da teknik heyet de burada balayını yaşar. Bizim tek istediğimiz ise formasının hakkını vermesi ve şampiyon olmaktır.
Kısacası artık yöneticilerimizin 1930 Bafra sporun büyüklüğünü ve sağladığı bu imkânları önce kendileri bilmelidir. Artık mali disiplin sağlanmalı ve 1930 Bafra sporun bir merkez bankası olmadığını ortaya koymalıdır. 2.LİG KULÜPLERİNDE BİLE OLMAYAN İMKÂNLARA SAHİP KULÜBÜMÜZE HER FUTBOLCU KOŞARAK GELİR. 150.000 KİŞİLİK İLÇEMİZDE TAKIMIMIZIN İÇİNDE EN AZ 10-12 HATTA DAHA FAZLASI FUTBOLCUMUZDA YER ALIR.

Belediye Başkanımız şunu bilmelidir: Yeni yapılacak kongre yeni bir başlangıç olmalı. Yeni Nesil, farklı nesil ve futbolda devrim yolu açılmalıdır. Sıfırdan Yeniden yapılanmayla Kurumsallaşmaya başlanmalıdır. Bu kararı vermek, buna uygun yöneticiler görev vermek ise cesaret ister, sabır ve arkalarında durmak ister. Böyle bir anlayışa sahip başkan ve yöneticilere de basınımızın, Kamuoyunun ve taraftarlarında sahip çıkmasını gerektirir.
Son söz: İlçemizde böyle insanlar var. Mesele cesarettir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.