banner797
Bu hafta bay geçmemize rağmen yine kazançlı çıktığımızı söyleyebilirim. Çarşambaspor ve Bulancakspor mağlup olunca boş geçen haftamızda 6 puanlık bir kazancımız oldu, zara belediye sporun sahamıza geleceğini de hesaba katarsak her şey lehimize gelişiyor diyebiliriz. Son oynadığımız ÇARŞAMBASPOR maçındaki oyunumuzu göz önüne alırsak neden bu yıl olmasın duygularıyla hareket edebiliriz. Tabi bu hareket tarzımız gevşemek anlamında olmamalı aksine daha ciddiyetle sarılmalıyız maçlara.
 
Sezon başından bu tarafa oynadığımız maçları hatırlayacak olursak çok zorlu ve şanslı dönemlerden geçtiğimizi söylemek durumundayız. Birçok maçı son dakika golleri ile son dakikalarda kalecimizin olağanüstü kurtarışları ve defans oyuncumuz fazlının bireysel tercihleri ile kazandık. Bir maçı çok iyi oynadık bir maçı çok kötü oynayarak genelde kazanan ama istikrarlı olmayan görüntüler çizdik.
 
Bu görüntüler ve sıkıntılar içerisinde bazı futbolcularımızın bireysel anlamda sağladıkları katkıları da unutmamak gerekir. Fatih, bünyemin, fazlı, hasan, burhan savunma olarak daha oturaklı oynamaya başladılar ve ilk yarıyı bütün sıkıntılara rağmen lider olarak bitirdiler. Burada bir konuya daha dikkat çekmekte fayda var sanırım, eğer ZÜLKÜF kalsa ve Polat tercih edilmese idi bu tablo karşımıza çıkmazdı sanırım. Bu gerçeği erken teşhis edenler çok akıllı davranmışlardır.
 
İKİNCİ YARIDA DURUM DEĞİŞMİŞTİR.
 
İkinci yarı transferlerinin başlaması ile ilk yarıda yaşadığımız zorlukların yaşanmayacağı ve daha güçlü bir takım olacağımız gerçeği ÇARŞAMBASPOR karşısında belli olmuştur. Kadro derinliği sağlanmış ve yapılan tedavilere hasta olumlu tepki vermiştir. Transfer edilen oyuncularımız ihtiyaç olan yerlere alındığı gibi birkaç mevkide oynayabilecek oyuncularında fazlalığı, sakatlık ve cezalı durumlarda başımızı ağrıtmayacak gibi görünüyor.
Geçtiğimiz yıllara oranla bu konuda yönetim akıllı davranarak bazı görüş farklılıklarını da göz önünde bulundurup isabetli transferler yapmıştır. Bu arada gönderilecek futbolcular konusunda ise yapılan spekülasyonlar üzerinden birkaç kelime kullanmak gerekirse yanlışlıklardan son anda dönüldü diyebilirim. Çünkü ilk yarıda gönderilen dış transferler çok doğru hamla olmasına rağmen eksik kalmıştır diyebilirim ama konu herhalde kapandı ve fazla yorum yapmaya gerek yok sanırım.
 
ARTIK BÜTÜN İŞ TEKNİK KADRODA BİTİYOR.
 
İlk yarıdaki sıkıntıların aşılması ile teknik kadronun elinin rahatladığını düşünüyorum ve muhakkak başarılı olacaklarını düşünüyorum. Fakat burada bir örnekle hatırlatmalar yapmak isterim. Şampiyon olduk dediğimiz bir maçta kendi evimizde çorum Belediyespor maçını nasıl kaybettiğimizi hatırlatmak isterim. Ukala davranışlar ve konuşmalar neticesinde şampiyonluk avucumuzun içinden kayıp gitmişti. Ne demişti o zamanki hocamız. BU MAÇ BENDE HİÇ KORKMAYIN. Maçı kaybedince de bütün suçu yönetime atmaya kalkmıştılar.Bu hatırlatmaları uyarı niteliğinde olsun ve aynı hataları yapmayalım vurgusunda bulunuyorum. Ama o durumu bir daha yaşamayız diyorum.Saygılarımla.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.