Öne Çıkanlar Futbol müsabakası Tanju Özcan
banner797

Niloya ve Arkadaşları Samsun’a Geliyor

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik’le birlikte minik dostları ile buluşuyor. Kahramanlar, interaktif gerçekleştirecekleri gösterileri ile miniklere keyifli, bir o kadar da eğlenceli anlar yaşatacak. Bu kapsamda Niloya ve arkadaşları, 28 – 29 Mayıs tarihlerinde Samsun Lovelet Alışveriş Merkezi’nde sevenleriyle bir araya gelecek.

TRT Çocuk ’ta yayınlanan bölümleri ve YouTube’da 4 buçuk milyonu aşan abone sayısı ile 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanan Niloya, mutluluk dünyasının kapılarını Samsun Lovelet Alışveriş Merkezi’nde  açıyor. Her gün yeni şeyler öğrenen, öğrendikçe daha çok merak eden, merak ettikçe de mutlu olan Niloya ve arkadaşları hafızalara kazınan şarkıları, dansları ile interaktif bir gösteriye imza atacak. Kahramanlar, 28-29 Mayıs tarihlerinde Samsun Lovelet Alışveriş Merkezi’nde çocuklara unutamayacakları anılar yaşatacak. 13.00-15.00 ve 17.00 saatlerinde 3 seans halinde ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinlikte çocuklar, ismini ‘mutluluktan’ alan TV kahramanı Niloya ve arkadaşlarının gösterileriyle doyasıya eğlenecek.

Anahtar Kelimeler:
NiloyaSamsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.