Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Samsunsporlu Küçük Kerem Tahir 8 Yaşında

İş insanı Emrah Cenikli’ nin oğlu; Atakum Seyfi Demirsoy İkokulu öğrencisi Samsuspor taraftarı küçük Kerem Tahir Cenikli' nin 8. yaşına girmesi nedeniyle, doğum günü anne ve babasıyla evlerinde kutlandı.

İş insanı Emrah Cenikli' nin; Samsun doğumlu Kerem Tahir ve Melih adlı çocukları da, babaları gibi bir Samsunspor sevdalısı ve koyu bir Samsunspor taraftarı.

Atakum Türkiş' te; kendi iş yerinde; balık işiyle ilgilenen iş insanı Emrah Cenikli, bir süre önce Atakum Türkiş' tek iş yerinin bulunduğu caddeye, 2 dev Samsunspor bayrağı asmıştı.

Emrah Cenikli' nin 8. yaşına giren oğlu Kerem Tahir Cenikli' ye; doğum günü olması nedeniyle; şair, yazar, emekli öğretmen ve gazeteci Oktay ZERRİN de küçük Tahir' e, " Çocuk Sevgidir, Çocuk Bayraktır " adlı ; edebiyat piyasasına çıkan 5. ve yeni " Çocuk Sevgidir, Çocuk Bayraktır " adlı çocuk şiirleri kitabını hediye etti.

Küçük Samsunsporlu Kerem Tahir Cenikli' ye nice güzel yaşlar dileriz.

Haber Merkezi- Samsun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.