Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner797

Sendeo Samsun’daki transfer merkezini açtı
banner852

Koç Topluluğu’nun dağıtım ve teslimat sektöründe faaliyet gösteren ve son noktaya dağıtım yapan yeni markası Sendeo, Samsun’daki transfer merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Koç Holding’in “kaliteli hizmet” anlayışı ve Aygaz’ın 81 ildeki yaygın bayi ağının gücü ve tecrübesinden yararlanarak sektöre yeni bir soluk getiren Sendeo, hizmet bölgesine Samsun’u da ekledi. 7/24 hizmet anlayışı, müşteri odaklı yaklaşımı, teknolojik altyapısı, dinamik ve cesur bakış açısıyla sektörde fark yaratmayı amaçlayan Sendeo, yaygın bayi ağı ile müşteri memnuniyetini en üst düzeye taşımayı hedefliyor.

Son noktaya teslimat operasyonunda yenilikçi anlayışıyla Samsun’da da hizmet vermeye başlayan Sendeo, müşteri odaklı bakış açısı, sahip olduğu insan kaynağı, teknoloji ve operasyonel kalitesiyle Samsun’a iddialı bir giriş yaptı. Aralık 2021 itibarıyla 16 şehirde faaliyet gösteren, 2022 yılında ise 81 ilin tamamında olmayı hedefleyen Sendeo, müşterilerin gönderilerini istediği gibi, mutlulukla ve güvenle teslim almaları için Türkiye genelinde hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Klasik dağıtım operasyonlarından farklı olarak şubeler yerine dağıtım merkezleri bulunan Sendeo’da, bu sayede gönderiler daha az ayrıştırmaya uğrayarak alıcılara istedikleri gibi teslim ediliyor.

Sendeo’nun Samsun’daki transfer merkezi, Toybelen Mahallesi, 1183. Sokak, No: 2/8 İlkadım’da bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:
SendeoSamsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876