Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner797

Sezai Aydın hayatını kaybetti
banner852

Usta Ünlü oyuncu Sezai Aydın hayatını kaybetti. Türk tiyatrosunun önemli figürlerinden biri olan Sezai Aydın önemli de bir ses sanatçısıydı.

Sezai Aydın Rocky Balboa, John Rambo ve Fred Çakmaktaş gibi önemli karakterlerin sesi olmuştu. Tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın'dan acı haber geldi.

69 yaşında hayata veda eden sanatçı birçok unutulmaz esere imza attı. Aydın'ın eşi de geçen ay hayatını kaybetmişti. 20 gündür hastanede tedavi gördüğü öğrenilen Aydın'ın diyabete bağlı kalp yetmezliğinden yaşamını yitirdiği belirtildi.

Aydın; John Rambo, Rocky Balboa ve Fred Çakmaktaş karakterlerini seslendirmesiyle tanınıyordu.

EŞİ FATMA ÇİĞDEM AYDIN GEÇEN AY VEFAT ETMİŞTİ

Sanatçı Sezai Aydın'ın eşi, kadın hakları savunucusu ve psikolog Fatma Çiğdem Aydın, Kasım ayında kanser nedeniyle 60 yaşında hayatını kaybetmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876