Öne Çıkanlar Dayandı Kemiğe
banner798

Tanju Çolak isyan etti

İstanbul’un Üsküdar ilçesine bağlı Çengelköy’deki bir restoranda arkadaşları ile birlikte toplu halde yemek yiyen Çolak, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

"Ben böyle bir kaz görmedim"

Söz konusu paylaşımda "İki dünya savaşı, dört dünya kupası finali gördüm. Ben böyle bir kaz görmedim." diyen Çolak, o görüntüyle tepkilerin odağına yerleşti.

Sosyal medya üzerinden paylaştığı o paylaşım başına dert oldu.

Paylaşımının altına kötü yorum yapan vatandaşlar emniyeti harekete geçirdi. 

Tanju Çolak'a ve 2 arkadaşına kişi başı 3 bin 150 lira, restorana ise 4 bin 426 lira para cezası uyguladı. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Tanju Çolak,"2 dünya savaşı, 4 dünya kupası finali gördüm ,ben bu türlü bir kaz görmedim” dedim.

Kars'lı bir arkadaşım restoranına beni çağırdı , gaz yaptım gel diyerek davet etti.

Kapalı bir restorantta akşam yemeği yedik. Bunuda sosyal medya hesabımda paylaştık.Bunu farklı yerlere çektiler hatta Uludağ'daki eğlence yapan, insanlarla aynı kefeye koydular , alkol mu içtik ,sigara mı içtik, Uludağ'da eğlence yapan insanlar 150 - 200 kişi vardı.Biz ise kapalı bir mekanda akşam yemeği yedik." Dedi.

Ayrıca Çolak," Ben niye ceza yedim onu da anlamadım.Ben cezayı öderim önemli değil ama  beni bu şekilde mekan kapattı, kaz yemek için demeleri çok yanlış , arkadaşım davet etti ve bende davetine gittim. Nokta..." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.