banner798
 Ankara'da kendisini ziyarete gelen bir heyete, MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis için şok sözler söyleyen teşkilatlardan sorumlu MHP Genel Başkan yardımcısı, 'Bir adam 3 ayda nasıl olur da kendisini Samsun'dan nefret eder hale getirir' sözleri MHP teşkilatlarında büyük yankı uyandırdı.

MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis'in Samsun'dan yeniden milletvekili gösterilmemesi için hem teşkilatlardan hem de MHP'nin önemli isimlerinden onlarca şikayet dilekçesi ve raporun Ankara'ya rapor olarak gittiği buna rağmen Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin, böyle bir dönemde adayın değiştirilmesini uygun görmeyerek Edis'i yeniden aday yaptığı öğrenildi. Edis'e, Ankara'da 'teşkilatlarla ve halkla iç içe ol' ültimatomu verildiği belirtiliyor.

Kendi seçim bölgesi Bafra olmak üzere teşkilatların büyük bir bölümüyle kavgalı olan Edis'e Bafra'da hiç bir çalışma yapılmayacağı ve teşkilatların Hüseyin Edis'i sandığa gömebilmek için el altından çalışacağı söyleniyor. İlçe teşkilatını milletvekili olduktan sonra ziyaret edemeyen bir milletvekilinin Bafra'da seçimleri nasıl kazanacağı sorgulanırken, Bafralılarda;'Böyle egolu, halkın içinde olmayan vekil görmek istemiyoruz' dediler.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.