banner867
MÜDÜR OKULDA ÖĞRENCİLERİ TEHTİT EDERSE…  

SBS sınavına çok az bir zaman kala öğrencilere ve velilere heyecan sardı. Aileler, çocuklarının streslerini gidermek için her türlü fedakârlıkları yapıyorlar. Bu günlerde hemen hemen her eğitim kuruluşuna baktığımızda ise öğrencilerin streslerini gidermek adına eğlenceler düzenlenmekte…   Bu gün aldığımız bir ihbar telefonu ile Bafra’da bulunan kökleri çok eski yıllara dayanan bir okulumuzda Müdür Yardımcılığı yapan eğitimci hakkında ciddi idealar ortaya atıldı. Söylemlere göre Müdür ve Müdür yardımcısının S.B.S sınavına giremeyen öğrencilere yönelik OKUL AİDAT PARALARINI veremeyen öğrencilerin sınav giriş belgelerinin verilmesinin engelleneceği idea edildi. Okul bahçesinde İlk Öğretim Son sınıf öğrencilerini toplayan Eğitimci ;“Yaa okulunuzun 60 TL’lik AİDAT parasını verirsiniz ya da S.B.S sınavınızı unuttun!” dediği söyleniyor. 

ŞİMDİ O ZİHNİYETE SORMAK İSTİYORUZ?
  

S.B.S sınavına az bir zaman kala öğrencilerin psikolojisini bozmaya sizin hakkınız var mı? İnsanların ekonomik durumları ortada eğer ki 60 TL’lik AİDAT parasını ille de alacağım diyorsanız neden çocuklara söylüyorsunuz rencide ederek öğrencilerin moralini bozuyorsunuz. İLLEDE ALAÇAĞIZ DİYORSANIZ ÖĞRENCİLERİN VELİLERİNE NEDEN BU KONUYU AÇMIYORSUNUZ. Yaptığınız suç değil mi? Bir eğitimci olarak… Başarı geldiğinde okulumuzun başarısı demeyi biliyorsunuz… O zaman başarıya ortakta olmayı da biliyorsunuz.  

Bafra’da 60 TL Aidat parasını veremeyecek aileler var. O zaman o aileler çocuklarını okutmasınlar mı? Sizi bu zihniyetinizden dolayı kınıyoruz… Bu konunun da takipçisi olacağız… Yorumu da okurlara bırakıyoruz.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876