banner797
  Hani bir söz vardır olmuşa çare yoktur diye ve her ne kadar uzun dönemli işlerde bu sözler anlamını yitirsede kısa vadede ders almak kaydı ile faydada Sağlayabilir. Ladikspor maçı hakikaten henüz ligin başı olamasına rağmen çok önemli idi ama artık yapacağımız bir şey yoktur ve ileriye bakmalıyız.Transfer edilen ve oynayan oynamayan futbolcular üzerinde idmanları devamlı seyreden bir futbol adamı olarak yorumlar yapabilirim veya eleştirebilirim.Fakat iki maçıda dış sahada oynadığımız için seyretme imkanı bulamadık ve bizlerde canlı canlı lig maçında seyredip öylesine yorum yapalım istiyoruz.
İdmanlarda görüp burada söyleyebileceklerim yetenekler veya meziyetler üzerine değil sadece ÖZELLİKLER olabilir..Bu anlamda çok üzgünüm ama sayısal anlamda çok az oranda özellikli futbolcuya sahibiz.8 puan önde olduğumuz daha önceki BAL ligi kadromuzda da buna benzer sıkıntılar vardı ama tecrübeli oyuncularımız ligi bir yere kadar taşıdılar,taki dinamik takımlarla oynamaya başlayana kadar.8 puan fark kapandığı gibi lige çıkmak için belediyenin parasını saça saça şampiyon olduk. Tabiki hep plansız ve programsız hareket etmenin sonuçları idi bunlar.
Günümüze geldiğimizde ise TUNCAY başkanın hakikaten çok çaba sarf ederek mücadele ettiğini görüyoruz inşallah kısa dönemde çabuk bir şekilde tedbirlerini alırken, bizlerde hakikaten ona yardımcı olmalıyız demekte fayda görüyorum.
Ama gördüğüm kadarı ile veya bireysel gözlemlerime göre onunda TAVSİYECİLERDEN yana sıkıntı yaşayacağıdır.Çünkü birçok futbolcu gelip gidiyor ve buda hocanın takım oluşturmasında sıkıntılar yaşamasına sebep olacaktır.İnşallah zaman her şeyin ilacı olur derken süreci 'KAOS' haline dönüştürmek en büyük felaket olur.
Bu süreci derken sürecin iyi işlemesi adına bafranın ileri gelenlerinin de TUNCAY başkana destek olması şarttır.Yalnız bırakılmaması lazım.
NOT..GEÇEN YIL 7 MAÇ TAKIMA BAKTIĞIM DÖNEMDE HİÇ BİR ÜCRET ALMADIĞIM GİBİ 2 AYDA MAAŞ ALMADIĞIMI BELİRTEREK BENİM İÇİN BAFRASPOR ÜZERİNDEN ŞÖYLE PARA YEDİ DİYENLERE...Önümüzdeki dönemde bu konu üzerinde bazı çalışmalar yapıp okuyucularımıza aktaracağım ve bana atılan bu iftiranın cevabını vereceğim..Bakacağız kim ne yemiş hep birlikte göreceğiz.SAYGILARIMLA.....
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876