banner798
YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUM.

Her yıl olduğu gibi yine olağanüstü kongre kararı alındı ve yine daha önce olduğu gibi ilk kongre tarihinde yeni bir aday çıkması beklendi. Maalesef yine bir aday çıkmayınca tekrar HÜSEYİN ÇAMAŞ tekrar yapıversin diye gözümüzü ona çevirince oda aday olmak zorunda kaldı. Ben böyle yazınca farklı sesler ve görüşler yorumlanacaktır ama gerçek budur. Artık yeni bir futbol sayfası açarken yeni yönetici arkadaşlarımızda bu yola başlarken geçen yıldan bazı yönetici arkadaşlarda yönetime giremedi. Kalan sağlar bizimdir diyerek yeni yönetici arkadaşlarımıza başarılar dilemek ve Allah yollarını açık eylesin diyorum.

Her futbol sezonu başında yönetici olan yeni arkadaşların yanlışa düşmemeleri adına bazı tavsiyelerde bulunuyoruz. Ama pek başarılı olduğumuzu söyleyemem. Nedenleri ve niçinler konusunda yazmaya kalsam birçok sebebi örnek verebilirim. Ama arkamda birçok dargın insan oluşur diye yazamıyorum. Buna örnek olarak sadece bir yazımdan örnek verebilirim.

Geçen yıl hocayı eleştiren bir yazı yazınca bazı yönetici ve hocalar tarafından aforoz edildiğim gibi birçok haksız iftiraya maruz kaldım. Ama şu an itibarı ile yapılan masrafları göz önüne aldığımızda ne kadar haklı bir yazı yazdığım ortaya çıkmıştır. Onun içindir ki yeni yönetici olan arkadaşlara  büyükleri ve spor adamı olarak eleştiriye açık olun ve yalan iftira kokan laflara itibar etmeyiniz. Başkaları için sizlere dedikodu yapmaya gelenleri yanınızdan uzaklaştırınız ve diğer yönetici arkadaşlarınızı bu anlamda uyarınız. Her şeye balıklama atlamayınız ve her şeye inanmayınız.

Futbol dünyası insanların en kolay kandırıldıkları alandır. Teknik konularda ise tavsiyelere değil somut gerçeklere göre hareket edip referans olmak isteyenlere dikkat ediniz. ALACAĞIMIZ HOCANIN İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA VEYA KENDİ DÜŞÜNCELERİMİZE UYGUN BİR FUTBOL TAKIMI KURACAĞIMIZIN  CEVABI İLERİDE  YAPACAĞINIZ DOĞRULARIN VEYA YANLIŞLARIN EN BÜYÜK SEBEBİ OLACAKTIR. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır, anlamayanlar sorabilirler.
ÖNÜMÜZDEKİ SEZONUN PLANLAMASI NE OLACAK.

Şu ana kadar aldığım planlama mesajlarının çok doğru ve isabetli olduğunu söylemekle birlikte uygulamada nasıl olduğunu görüp bekleyeceğiz. Eğer yönetim kurulu olarak borçlar konusunda çözüm üretip sezon içerisinde hem borçları bitirmiş hem takımı küme düşürmemiş olursanız memlekete çok büyük hizmet vermiş olursunuz. İnşallah bu manada başarılı olacağınızı düşünüyorum ve başarılar diliyorum. Dışarıdan çok arayanlar ve tavsiye ediciler olacaktır ve dikkatli olunuz diyorum. ÖNCE KENDİ İNSANLARINIZA GÜVENİNİZ. Saygılarımla
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.