banner797
 Futbolda her zaman eleştiriler olur ve olmaya devam edecektir.kızanlar darılanlar sevinenler üzülenler olacaktır ve böyle süreçler gayet normaldir.fakat böyle süreçlerin konuşulabilmesi için öncelikle her şeyi bir kenara bırakıp takımımızı yaşatmak için özverilerde bulunmalıyız.

Tabi ki bunu yapacak kişilerde öncelikle Bafra'nın zenginlerine görevler düşeceği gibi biz taraftarlar olarakta gereken yardımları yapmalıyız.Yönetim kurulundaki arkadaşların takımın futbolculara geçmişten kalan borçları ve sair borçları ödemek için çabalar sarf ettiğini biliyorum. Tabi ki bu çabanın şu andaki mevcut durumun sağlıklı yürüyebilmesi adına birçok sorunuda beraberinde getirdiğini görmek lazım.

Daha sonra herkes istediği eleştirleri ve yorumlarını yaparız ama öncelikle sporumuzu yani futbolumuzu yaşatmalıyız.Bu durumda bafranın ileri gelen iş adamlarının gereken desteği verip takımımızın önünü görmesine yardımcı olması lazım gelir.Bafranın hafta sonları tek eğlencesi ve aktifitesi olan futbolumuzun sadece belediye endeksli yürümesini beklememeliyiz.

Belediyemizinde yapacaklarının sınırlı olduğunu düşünerek,hiçbir siyasi düşünce ile hareket etmemeliyiz.Liglerin başlamasına çok az bir süre kaldığını düşünürsek acilen zengin iş adamlarımızın bafraspora destek vermeleri gerekmektedir.Eğer bu bafradan kazanıp bu bafrada su içiyorsalar gerekeni yapmalıdırlar.
İsim yazmanın bir anlamı olacağını sanmıyorum ama takımımızı düzlüğe çıkarabilecek yüzlerce zengin iş adamlarımızın olduğunu hepimiz biliyoruz.

Siyaset olduğunda hepsini sahnede görüyorken söz konusu spor olunca ortadan kaybolmalarını anlayamıyorum.Kendi durumlarını sarsmayacak cüzi miktarlarla bu desteği gayet rahatlıkla sağlayabilirler diye düşünüyorum ve bu iş için ilk adım olarak acilen bir bafraspor gecesi düzenlenebilir.Böyle bir bafraspor gecesinin gereken desteğin sağlanmasında önemli olacağını düşünüyorum.

Bafra için ne yaptıklarını veya ne yapacaklarını görmek adınada gösterge olacaktır.Zihni başkanın yaptığı birçok projelerin içerisinde spor tesisleride olduğu gibi inşaatlarının hala devam ettiğini biliyoruz,ayrıca stadımızda yenilenecek ve en azından saha içerisindeki takımsal oluşumlarda bafralı iş adamlarımızında destek olması lazım.Yemek içmek,seyretmek ve konuşmakla olmaz.Hayat sadece dükkan açıp para kazanarak ve akşam  eve kapanıp para saymakla geçmez arkadaşlar.

Bafra için ne yaptım diye bütün iş adamlarımızın kendisini sorgulayıp ona göre hareket edip gençlerimizin hayır dualarını almaları kendileri için önemlidir diye düşünüyorum.İNŞALLAH DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİ OLUR.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.