Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

Av.İbrahim Semiz: KADINA ŞİDDETE HAYIR
banner852

İlçe Başkanı Av.İbrahim SEMİZ sözlerine; “Emekleri, sevgi dolu yürekleri ve fedakarlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren, daha yaşanabilir bir hale getiren, insanlığın umudunu yeşerten, yaşamımızın her alanında yanımızda olan, desteklerini esirgemeyen kadınlarımızın, Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum. Kadınların içinde olmadığı bir dünya nasıl düşünemezsek onların hak ettikleri değeri bulamadığı bir yaşam şekli de düşünülemez.” Diyerek başladı.

İlçe Başkanı SEMİZ; “Milletimizin dara düştüğü her an gözünü kırpmadan kendini ve evlatlarını vatan uğruna feda eden, eli titremeden varını yoğunu kutlu davasına adayan kadınlarımız, evimizde ve ailelerimizde dirliğimizin baş mimarı oldukları kadar, ülkemizin çalışma yaşamındaki etkinlikleri, devletimizin her kademesinde yerine getirdikleri görevler, her şeyden de önemlisi toplumumuzda ahlakı, sevgiyi, saygıyı, vefayı, inancı, huzur ve adaleti temsil etmeleriyle hayatımızda en güvendiklerimizdir. Kadın hakları konusunda farkındalık oluşturmak ve kadınların karşılaştıkları mağduriyetleri gidermek amacıyla her yıl 8 Mart'ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü'nde, kadınlarımızın toplumumuzdaki çok yönlü rollerini bir kez daha gözden geçirmemiz ve gerek aile içindeki gerekse çalışma hayatındaki sorunlarına ilişkin daha duyarlı olmamız en büyük temennimizdir.” Şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı Av.İbrahim SEMİZ sözlerine son verirken ilimizin Canik ilçesinde E.M'nin 5 yaşındaki kızlarının gözü önünde eski eşi İbrahim Zarap tarafından darp edilmesine de değinerek "Küçücük bir çocuğun yaşadığı tarifsiz korkunun ağır yükü var yüreğimde. Şiddetin her türlüsüyle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Rabbim kimseyi vicdan ve sevgiden mahrum bırakmasın. KADINA ŞİDDETE HAYIR." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876