Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Bafra Şehidini Uğurladı
 Şırnak`ın Beytüşşebap İlçesi`nde görev yapan şehidimiz 24 yaşındaki Bafra Sarıkaya Mahallesi nüfusuna kayıtlı Uzman Onbaşı Mehmet Karadut’un cenaze namazı Balıklar Merkez camii’nde kılındı.

Cenaze namazından sonra şehidimiz Mehmet Karadut Sarıkaya kabristanlığına götürülerek göz yaşları ve dualarla burada defin edildi. Cenazeye katılımın yüksek olduğu gözlemlendi. Şehidin babası Hasan Karadut ve ailesi ayakta durmakta zorlanırken sinir krizleri geçirdiği dikkatlerden kaçmadı.

Şehidimiz 24 yaşındaki Uzman Onbaşı Mehmet Karadut Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesinde görev yaparken silahını temizlediği sırada silahının ateş alması sonucu şehit olmuştu.

Bizler de Haber ovası olarak, Şehit düşen aziz kardeşimiz Uzman Onbaşı Mehmet Karadut’u saygıyla anıyor, Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm milletimize sabırlar diliyoruz.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.